Conceptual Design Of Reconstruction And Interior Of Diagnostic Centre

Conceptual Design Of Reconstruction And Interior Of Diagnostic Centre

Prof. Petar Arsić, Ksenija Bulatović
2007

Wooden panels combined with glass perforations are applied on reconstruction of this building, giving it closed and exact form that imagine insured intimacy and discretion.
Instead of cold sterility characteristic for medical institution’s interiors, it was tried to create pleasant and relaxing ambient so that clients would feel better. So, the wood is material that dominates used through great wall panels combine with walls ornamente with natural environment’s prints.
Forms are adjusted and unpretentious with clear spatial organisation. Diffusion of white light is around whole area in the way that lightning is one more figure in obtaining effect of pleasantness.

Category:

Concept, Interior